Kućna hemija

Saznaj više

Lavax univerzalni detergent za veš u gelu

Rezultat je dugogodišnjeg rada naših tehnologa u sektoru istraživanja i razvoja. Detergent je namenjen svim tipovima tkanina i svim temperaturama pranja. Vešu daje besprekornu čistoću , boje su sačuvane a miris dugotrajan i jedinstven. Ovakvi efekti su postugnuti odabirom najkvalitetnijih sirovina za pranje i očuvanje tkanine, dodatkom enzima i mirisom renomiranog svetskog proizvođača.


LAVAX DETERGENTI ZA POSUĐE

Visokokvalitetni tečni detergent za pranje posuđa, snažan pri uklanjanju svih nečistoća, izuzetna snaga odmašćivanja, sa bogatom i stabilnom penom.


LAVAX KRPE ZA DOMAĆINSTVO

Višenamenske krpe i sunđeri, dugotrajnog kvaliteta.


LAVAX ODMAŠĆIVAČ

Sredstvo za čišćenje kuhinje efikasno otklanjanja masnoće i najupornije nečistoće.Može se koristiti na nerđajućem čeliku, keramici, staklu, kamenu. Pumpica sa mrezicom omogućava stvaranje pene koja se duže zadržava na površini, pojačava dejstvo I olakšava čišćenje.


LAVAX SREDSTVA ZA PODOVE

Sredstva za čišćenje svih vrsta čvrstih podnih površina uz davanje prijatnog, osvežavajućeg mirisa vašem ambijentu.


LAVAX SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE STAKLENIH POVRŠINA

Idealno sredstvo za čišćenje svih staklenih površina. Ostavlja besprekoran sjaj i osvežavajući miris bez tragova čišćenja


LAVAX ABRAZIVNA SREDSTVA

Abrazivni krem sa najfinijim sitnim česticama efikasno čisti najupornije nečistoće sa površina bez njihovog oštećenja.


LAVAX PROTIV KAMENCA

Otklanja kamenac, sapunske naslage i ostale nečistoće sa slavina, lavaboa, kada, tuš kabina i ostalih elemenata kupatila. Površine ostaju čiste i sjajne a prostor osvežen i mirisan.


LAVAX SANITAR GELOVI

Sredstvo za odstranjivanje kamenca i drugih nečistoća sa sanitarija bez njihovog oštećenja. Zahvaljujući svojoj gel formi deluje snažnije i efikasnije. Intenzivna mirisna nota daje dugotrajnu svežinu i dezodoriše kupatilo. Nakon upotrebe ostavlja visok sjaj.


LAVAX DEMI VODA

Naš proizvodni pogon opremljen je jednim od najsavremenijih uređaja za demineralizaciju vode. Nakon prolaska kroz ovakav uređaj, voda je pripremljena za korišćenje u aparatima kao što su pegle za paru, akumulatori, hladnjaci i slično.


LAVAX SKIDAČ FLEKA

Uklanja sve vrste fleka, bez ostećenja tkanine ili uklanjanja boje. Dodavanjem sredstva u veš mašinu ili u procesu potapanja u rastvor detergenta, značajno se poboljšavaju efekti pranja.


LAVAX CEVOLAV

Rastvor natrijum hidroksida za efikasno pročišćavanje odvodnih cevi.


LAVAX LAVOSEPT 5

Koncentrovano dezinfekciono sredstvo koje se upotrebljava u najrazličitijim oblastima delatnosti sa rigoroznim higijenskim zahtevima ( prehrambena industrija, mesare, domovi zdravlja…).


LAVAX VARIKINAL

Sredstvo za izbeljivanje veša i čišćenje domaćinstva sa aktivnim hlorom.


LAVAX PISOAR TABLETE

Idealno sredstvo za čišćenje i dezinfekciju pisoara, uz istovremeno širenje ugodnog osvježavajućeg mirisa u prostoriji. Koriste se za odrzavanje intenzivne I trajne higijene toalet skoljki.