Choose language

Serbian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish

Proizvodnja, veleprodaja, uvoz hemije... Sirovine za industriju, hemija za domaćinstvo, kozmetika.

Orea kreme za ruke

Autor 
Dajte ocenu
(11 glasova)

Ruke najbrže stare zato što su najviše izložene negativnom spoljašnjem uticaju sunca,vetra,UV zračenja.

Kreme za ruke OREA namenjene su intenzivnoj hidrtaciji i regeneraciji kože ruku.Bogate su prirodnim ekstrktima i bljnim uljima koji na najbolji način neguju kožu ruku i čine da ruke budu lepe i negovane.

 

OREA ZAŠTITNA KREMA ZA RUKE
 
Zaštitna krema za ruke OREA obogaćena ekstraktom kamilice , maslinovim uljem i shea buterom namenjena je svakodnevnoj nezi i zaštiti ruku. Ekstrakt kamilice smiruje kožu,a maslinovo ulje je dubinski hrani, čineći je blistavom i svežom. Shea buter  sadrži vitamine A i E, alantoin i biljne masnoće, koje delotvorno hrane kožu, čine je glatkom i hidriranom, a zrelu kožu snabdeva potrebnim lipidima.


OREA VITAMINSKA KREMA ZA RUKE

Vitaminska krema za ruke OREA obogaćena  ekstraktom brusnice, bademovim uljem i shea buterom namenjena je intenzivnoj nezi i zaštiti ruku.
Regenerativno dejstvo ekstrakta brusnice   i hidrirajuće dejstvo bademovog ulja čine da koža ruku bude blistava i sveža. Shea buter  sadrži vitamine A i E, alantoin i biljne masnoće, koje delotvorno hrane kožu, čine je glatkom i hidriranom, a zrelu kožu snabdeva potrebnim lipidima.
Ekstrakt brusnice sadrži vitamin C, beta karoten, vitamine B1,B2,B3, natrijum, kalijum, magnezijum, fosfor i omega3 masne kiseline. Zbog svog bogatog sastava pozitivno utiče na vitalnost kože.

 

krema za ruke okrugla aloakrema za ruke okrugla brusnicakrema za ruke okrugla maslinekrema za ruke tuba brusnicakrema za ruke tuba masline

Lavazza d.o.o.

Proizvodni pogon preduzeća "Lavazza" opremljen je visoko kvalitetnim ejektorskim mešačem i punilicom kao i mašinom za zatvaranje boca i pokretnim transporterom. U pogonu se nalazi i jedan od najsavremenijih uređaja za demineralizaciju vode. Takođe posedujemo kompletnu opremu za proizvodnju i pakovanje tečnih proizvoda, rezervoari za pripremu sredstava i poluautomatsku liniju za punjenje i pakovanje tečnih proizvoda.

Pročitajte još...

Pratite nas

budite informisani